A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > Strandok - wyw.hu

Tartalom:

strand.wyw.hu

Tamási Termálfürdő
Tamási Termálfürdő
http://www.belfoldiszallasok.hu/index.php?inc=alap&id=117&ln=hu

Tamási Tolna megyében, a Balatontól 38 km-re, a 61-es és a 65-ös számú főút keresztezésében fekszik. A termálfürdő és a kemping a fenyvessel borított Várhegy lábánál, 7 hektáros zöldterületen helyezkedik el. A fürdő 7 különböző méretű és vízhőmérsékletű medencéjével évente 150-160 ezer vendégnek biztosít kényelmes üdülést. A két ülőpados gyógymedencét a 2000 méter mélyről feltörő 52 °C-os, magas sótartalmú, alkálikloridos, hidrogénkarbonátos gyógyvízzé minősített vizű termálkút látja el. A többi medence megfelelő hőmérsékletét a 46 °C-os termálvíz biztosítja.

www.belfoldiszallasok.hu
Tamási termálfürdő, gyógyfürdő, tamási
Tamási termálfürdő, gyógyfürdő, tamási
http://tamasifurdo.com/

A Tamási termálfürdőben az úszáson kívül még számtalan lehetőség biztosítja az aktív kikapcsolódást. Nyáron stradröplabda-pálya, strandfocipálya ad otthont bajnokságoknak, valamint teniszpálya és ping-pong asztalok állnak a vendégek rendelkezésére. A fürdő közelében kilátó, erdei tanösvény és kerékpárút található. A passzív pihenésre vágyók is megtalálják a maguk időtöltését, őket masszőrök várják a hét minden napján. A finn szauna térítésmentesen vehető igénybe. A fürdőben többféle kényelmi berendezés-napozóágy, gombasátor, hintaágy- is bérelhető. A minél teljesebb kiszolgálás érdekében több kereskedelmi és vendéglátóegység áll rendelkezésre.

tamasifurdo.com
Tapolca - Termálstrand
Tapolca - Termálstrand
http://www.thermaltours.hu/furdo_ok.php?furd_azon=151&hir_azon=151

Szép környezetben, egy kellemes hangulatú városban, természeti kincsekben gazdag vidéken üdülhetnek, akik Tapolcára látogatnak fürdőzni. A tapolcai Strandfürdő területén jelenleg három medence várja a vendégeket. A gyógyulni vágyók pedig ellátogathatnak a barlang mellett épült kórházbarlangba is. A kórházbarlang 1925 óta működik. Légzőszervi, légúti, allergiás és asztmás betegek gyógyítására, hörghurut és tüdőtágulás kezelésére specializálódott.

www.thermaltours.hu
Tata - Fényes fürdő és szabadidőközpont
Tata - Fényes fürdő és szabadidőközpont
http://www.fenyesfurdo.hu/

Varázslatos városban, színvonalas környezetben, programlehetőségek színes választéka mellett fürdőzhetnek azok a vendégek, akik Tatára látogatnak. A városközponttól mintegy három kilométerre található Fényes Fürdő kiváló fürdőzési lehetőség minden korosztály számára. Jelenlegi területe természetvédelmi terület. Szomszédságában található az ún. Feneketlen-tó és a valamikori természetes láprétek. A tatai források egy időre ugyan elapadtak, de az utóbbi időben újjáéledőben vannak. A varázslatos környezet, a színvonalas kiszolgálás, a szaunák, sportolási lehetőségek, étterem és kemping mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az idelátogató vendégek kikapcsolódása tökéletes legyen.

www.fenyesfurdo.hu
Termalfurdo.net
Termalfurdo.net
http://www.termalfurdo.net/

Termalfurdo.net - Fürdők, szállások, wellness, fürdőkereső, gyógykúrák...

www.termalfurdo.net
Thermal Tours Hungary
Thermal Tours Hungary
http://www.thermaltours.hu/furdok_menu2.php

Magyarország fürdőhelyei régiónként, térképes kereső.

www.thermaltours.hu
Tisza-parti Termálfürdő
Tisza-parti Termálfürdő
http://www.termalfurdo.net/index.php?p=egy_furdo&fid=106

A Tiszához közel található strand felújított medencékkel, kibővített szolgáltatásokkal várja a fürdővendégeket. A nátrium-hidrogénkarbonátos hévíz, amely jelentős metakovasavat és fluoridot tartalmaz, 1344 m mélyről 52 fokon feltörő gyógyvíz, számos panasz enyhítésére megfelelő. Elsősorban reumatikus, izületi, mozgásszervi megbetegedésekre, műtétek utáni rehabilitációkra, nőgyógyászati problémák gyógyítására alkalmas. A fürdő télen és nyáron is várja a vendégeket. Télen a szintén felújított fedett uszoda, nyáron gyógy- és élményfürdő várja a látogatókat.

www.termalfurdo.net
Tisza-tó - Szabadvizű strandok
Tisza-tó - Szabadvizű strandok
http://gportal.hu/portal/tisza-to/

Szabadvizű strandok a Tisza-tónál, programok, képgaléria, szállás, nyaralás, horgászat, szórakozás...

gportal.hu
Tisza-tó turisztikai portál
Tisza-tó turisztikai portál
http://www.tisza-to.hu/

Hírek, turizmus, szálláshelyek, sport, strand, kikapcsolódás, nyaralás.

www.tisza-to.hu
Tiszaújváros - Termálfürdő
Tiszaújváros - Termálfürdő
http://www.termal.tujvaros.hu/

A Tiszaújváros-Termálfürdő Kft. 1997.október 1-én kezdte meg tevékenységét. Az 1999-ben megkezdődött Kemping építés. Strandfürdő, termálfürdő, Hotel, kemping.

www.termal.tujvaros.hu
Tó-Strand Camping Salgótarján
Tó-Strand Camping Salgótarján
http://www.iranymagyarorszag.hu/to-strand_camping_salgotarjan/I110021/

3100 Salgótarján, Camping sor. Tó-Strand Camping Salgótarján.

www.iranymagyarorszag.hu
Tóalmási Termálstrand és Kemping
Tóalmási Termálstrand és Kemping
http://www.toalmas.hu/page.php?40

2252, Tóalmás, Remény u.1. A gyógy strand és kemping a község ÉK-i részén, a Hajta patak mellet található.

www.toalmas.hu
Tóstrandok és Kempingek
Tóstrandok és Kempingek
http://www.strandlap.5mp.eu/

A tóstrandok és kempingek oldal azért jött létre, hogy információt nyújtson azoknak akik elsősorban természetes vízekben, folyókban, tavakban, bányatavakban, illetve kiépített tófürdő-strandokon szeretnek fürdeni, pihenni, kempingezni. Persze vannak akik még nem fedezték fel, hogy környezetükben mennyi kis "tengerpart" tó kínál strandolási és kikapcsolódási lehetőséget és eddig nem gondolták, hogy a szabadságukat, nyaralásukat is el tudnák akár az egyiknél tölteni. Ez a honlap nagyon sok tóstrandról ad az általánosnál kicsit több felvilágosítást célul tűzve ki azt, hogy még népszerűbbek legyenek.

www.strandlap.5mp.eu
Tótkomlós - Rózsa Fürdő
Tótkomlós - Rózsa Fürdő
http://www.rozsafurdo.hu/

A város szívében helyezkedik el a Rózsa Fürdő, amely már 1942 óta közkedvelt és közismert fürdőhely, és így a város egyik legfontosabb vonzereje.

www.rozsafurdo.hu
Túrkevei gyógy- és élményfürdő
Túrkevei gyógy- és élményfürdő
http://turkevetermal.hu/

Fürdő - Városunk kiemelkedő kincse a gyógyvíz és az arra épült gyógyfürdő, ahol korszerű körülmények között folyik a gyógyászati szolgáltatás.

turkevetermal.hu
Tyr Sport
Tyr Sport
http://www.tyr.hu/

AZ 1985 -ben megalakult TYR szenvedélyesen robbant be a sport köztudatába mint egy olyan márka, amely meghatározza és irányt mutat a jövő generációjának minőség és stílus terén az úszóruházatban és a kiegészítőkben. Termékeit folyamatosan fejleszti, ennek köszönhetően példa értékű a vezető stílusok és újítások alkalmazásában. Úszószemüvegek, úszósapkák, sporttáskák, úszódresszek...

www.tyr.hu
Oldal leírása
strand.wyw.hu: Strand katalógus: Magyar és külföldi strandok. Fürdők, strandfürdők, megyék szerint. Gyógyfürdők, termálfürdők, kempingek, napozás, naturista fürdőhelyek.
Gyűjteményünkben 242 válogatott strand témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 242 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 72396