A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > Strandok - wyw.hu

Tartalom:

strand.wyw.hu

Kapuvár - Strand és Termálfürdő
Kapuvár - Strand és Termálfürdő
http://www.thermaltours.hu/furdo_ok.php?furd_azon=73&hir_azon=73

A kapuvári víz nagy sókoncentrációjú, nátrium-hidrogén-karbonátos valamint magas jodid tartalmú termálvíz. Összetételénél fogva különféle csontrendszeri és mozgásszervi megbetegedések esetén bír jótékony hatással. Inhalációja idült hörghurut, hörgőtágulat, tüdőasztma kezelésére teszi alkalmassá. A gyógyulni vágyókat és az egészségmegőrzés céljából fürdőző vendégeket jelenleg termálmedencék, míg az aktív pihenés híveit úszómedencék várják. A víz gyógyhatása mellett a fürdő területén orvosi masszázs is igénybe vehető.

www.thermaltours.hu
Kazincbarcikai Városi Strandfürdő és Szabadidőközpont
Kazincbarcikai Városi Strandfürdő és Szabadidőközpont
http://www.thermaltours.hu/furdo_ok.php?furd_azon=75&hir_azon=75

A kazincbarcikai fürdő medencéit minden korosztály számára alkalmas medencékkel építették ki, van gyermekmedence, élménymedence és úszómedence, csúszdák, dögönyözők és pezsgőfürdő is. Az aktív pihenés kedvelői számára sportpályákat építettek – teniszpálya, biliárdterem -, a wellness életforma követőit szauna, szolárium várja. A fürdő területén mindezek mellett bár és étterem is található.

www.thermaltours.hu
Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark
Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark
http://www.csuszdapark.hu/

Termálmedence, csúszdapark, élménymedence, gyermekmedence, városi események, programok, képgaléria, szállás, étkezés.

www.csuszdapark.hu
Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő
Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő
http://www.kehidatermal.hu/

Kehidakustány egy bájos település Keszthelytől, Balatontól csupán 18 km-re, a Zala völgyében. A család fürdője 2.600 m2 vízfelülettel, 13 medencével, több mint 2.000 ingyenesen használható nyugággyal, ingyenes parkolási lehetőséggel várja kedves vendégeit. A Kehida Termál Hotel****, Hertelendy Ház****, Élményfalu*** változatos szobatípusokat kínál wellness hétvégék, családi üdülés, gyógykúrák idejére.

www.kehidatermal.hu
Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő Hotel**** Élményfalu ***
Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő Hotel**** Élményfalu ***
http://www.termalfurdo.net/index.php?p=egy_szolgaltato&fid=147

Anya, apa, az apróságok és a nagyszülők – a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdőben a család minden tagja megtalálja a kedvére valót.

www.termalfurdo.net
Kékhullám Zászlós strand | Balatonakali
Kékhullám Zászlós strand | Balatonakali
http://www.balatonakali.hu/Turizmus/Strand

Balatonakali árnyas fákkal övezett strandja 1500 vendég befogadására alkalmas. A strand Kékhullám Zászlós minősítésű, óriáscsúszdával, vízibicikli-kölcsönzővel, magas színvonalú gyermek animációval, strandkönyvtárral, sportpályákkal várja az egész családot.

www.balatonakali.hu
Kiadó panziók leltára
Kiadó panziók leltára
http://www.szallaskiado.hu/apartman-strandfurdo-bogacs/

Magyarországon található szállások keresője. Legyen az apartman, hotel, vendégház, stb.

www.szallaskiado.hu
Király Gyógyfürdő
Király Gyógyfürdő
http://www.kiralyfurdo.hu/

A fürdő építését Arszlán budai pasa kezdte meg 1565-ben és utóda, Szokoli Musztafa fejezte be. A Király Gyógyfürdőnek nem volt és ma sincs közvetlen melegvízbázisa. A törökök azért építették messze a forrásoktól a fürdőt, hogy egy esetleges ostrom idejére is biztosítva legyen a fürdés lehetősége, várfalon belül. Vizét akkor is és ma is a jelenlegi Lukács Fürdő környékéről biztosították. Király Gyógyfürdő: 1027 Budapest, Fő u. 84. Telefon: +36-1-202-3688

www.kiralyfurdo.hu
Kiskőrös város Thermál és Stranfürdő, Kemping
Kiskőrös város Thermál és Stranfürdő, Kemping
http://www.kiskunviz.hu/korosi-furdo/bemutatkozo

A thermál- és strandfürdő és a vele szerves egységet képező kemping a város belterületén, zöld övezetes-parkos környezetben helyezkedik el. A strand befogadó képessége napi viszonylatban 1600 fő. A kemping 2 hektár területen helyezkedik el, egyszerre 50 lakókocsi kényelmes elhelyezését biztosítja. 500-1000 méteren belül élelmiszer üzlet, szupermárket, étterem található és különféle szolgáltatások vehetők igénybe (fodrász, masszázs, orvos). Területén 2 db. szabadtéri hidegvizes, 2 db. (iker elrendezésű, pezsgőfürdős) thermálvizes (felülről fedett, oldalról nyitott) medence található. A fürdő területén sportolási lehetőséget kínál a strandfoci-, a strandröplabda- és a teniszpálya.

www.kiskunviz.hu
Kiskunfélegyháza - Városi strand és uszoda
Kiskunfélegyháza - Városi strand és uszoda
http://felegyhazistrand.hu/

A fürdő családias hangulatú, füvesített, örökzöld és lombhullató fákkal teli környezetben, mintegy 25.000 m2 területen négy kültéri és három beltéri medencével várja vendégeit. Az ide látogatók jólétéről a vendéglátás, salakos teniszpálya, strandröplabda-pálya és éjszakai fürdőzési lehetőség gondoskodik egész évben.

felegyhazistrand.hu
Komáromi Gyógyfürdő
Komáromi Gyógyfürdő
http://www.komthermal.hu/

A Komáromi Gyógyfürdő egyidejűleg kínál kultúrált fürdőzési, szabadidő eltöltési, egészség megőrzési és gyógyulási lehetőséget nyugdíjasoknak, középkorúaknak, fiataloknak és gyermekeknek egyaránt.A fürdő mellett apartmanház, motel és kemping várja kedves vendégeinket. Rendezvényekhez 40 fős konferencia- termet tudunk biztosítani.

www.komthermal.hu
Korfu legjobb strandjai
Korfu legjobb strandjai
http://autoberlesonline.hu/gorogorszag/korfu/strandok/

Korfu csodálatos görög sziget a Jón-tengeren, a "Smaragd sziget" strandjai rengeteg turistát vonzanak kora tavasztól késő őszig.

autoberlesonline.hu
Körös - torok
Körös - torok
http://www.koros-torok.hu/

Körös - torok: Strand, hotel, ifjúsági szálló, szórakozási lehetőségek.

www.koros-torok.hu
Oldal leírása
strand.wyw.hu: Strand katalógus: Magyar és külföldi strandok. Fürdők, strandfürdők, megyék szerint. Gyógyfürdők, termálfürdők, kempingek, napozás, naturista fürdőhelyek.
Gyűjteményünkben 242 válogatott strand témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 242 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 72396