A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > Strandok - wyw.hu

Tartalom:

strand.wyw.hu

Egri Törökfürdő
Egri Törökfürdő
http://www.thermaltours.hu/furdo_ok.php?furd_azon=36&hir_azon=36

Egy egészen sajátos hangulatú, a török időket és a barokk városok hangulatát egyszerre megidéző városba látogathat el az, aki az Egri Törökfürdőt választja Egerben. A egri Török Fürdőt még a törökök maguk építették a Hódoltság ideje alatt, 1610 és 1617 között. A rekonstrukció a mai napig őrzi a török fürdőkultusz és építészet hagyományait, emlékét. Itt jelenleg balneoterápiás központ működik, szakemberek, orvosok felügyelet mellett. A Török Fürdő gyógyvize enyhén radonos gyógyvíz, mely összetételénél fogva mozgásszervi betegségek minden válfaja (izületi kopások, izületi gyulladások, a gerinc degeneratív betegsége) szempontjából igen jó gyógyhatású.

www.thermaltours.hu
Érd - Thermál Hotel Liget
Érd - Thermál Hotel Liget
http://www.thermaltours.hu/furdo_ok.php?furd_azon=39&hir_azon=39

A fővárostól nem messze, kellemes napokat tölthetnek azok a vendégek, akik Érdre a Liget Hotel és Termálfürdőbe látogatnak fürdőzni. A fürdő jelenlegi területén nyitott és fedett, úszó-, és termálmedencék várják a látogatókat. A fürdőkúrán túl különféle wellness-, és gyógyszolgáltatásokat is igénybe vehetnek a gyógyulni vágyók és az egészségmegőrzés céljából fürdőző vendégek, mint a különféle fürdők, masszázs, iszappakolás, szolárium, pedikűr, manikűr, és még számos egyéb lehetőség.

www.thermaltours.hu
Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő
Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő
http://www.erzsebetfurdo.morahalom.hu/

Az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő egyre szélesebbre tárja kapuit. A fürdő széleskörű gyógy- és wellness szolgáltatásaival, fedett és szabadtéri élménymedencéivel (2007. februárjától összesen 12 medencével), 10.000 m2-es parkosított zöldfelületével közel 1,5 hektáros területen helyezkedik el, mely nem csupán a gyógyulni, hanem a kikapcsolódni, pihenni, valamint a sportolni vágyok igényeit is maximálisan kielégíti.

www.erzsebetfurdo.morahalom.hu
Esztergom - Szent István Városi Fürdő
Esztergom - Szent István Városi Fürdő
http://www.thermaltours.hu/furdo_ok.php?furd_azon=40&hir_azon=40

Az esztergomi fürdőéletnek már a török korból is vannak gyökerei. A mai Strandfürdő kialakítása a 20-as évek elején történt. A fürdő a város belterületén található,így összeköthető számos kulturális programmal, egy szép városi sétával is. A történelmi környezet fényét a fürdő területén platánfák emelik. A zöld környezet, a város sajátos, múltat idéző hangulat, szakrális emelkedettsége mind hozzájárul egy nyugodt, fenséges pihenéshez. Az esztergomi víz természetes szubtermális, enyhén gyógyhatású termálvíz.

www.thermaltours.hu
Európa legjobb Aquaparkjai
Európa legjobb Aquaparkjai
http://utazas-nyaralas.info/blog/utazasi-toplistak/europa-legjobb-aquaparkja ...

Nézzük tehát a TravelMail magazin listáját Európa 10 legjobb vízi vidámparkjáról, saját kiegészítő szöveggel. A külföldi aquaparkok után, pár héten belül Magyarország legjobb aquaparkjairól is olvasható lesz összeállítás itt, az Utazás Nyaralás Turizmus blogon. Adaland, Kusadasi, Törökország, Alton Towers - Cariba Creek Aquapark, Anglia, Aqualand Aquacity, Mallorca, Spanyolország, Aqualand Aquasur, Maspaloma, Kanári-szigetek, Spanyolország, Aqualand Cap D’agde, Cap D’agde, Franciaország, Fasouri Watermania, Limassol, Ciprus, Skara Sommarland, Axwall, Svédország, Star Beach, Kréta, Görögország...

utazas-nyaralas.info
Eurostrand Camping és ifjúsági tábor - Sarud
Eurostrand Camping és ifjúsági tábor - Sarud
http://www.eurocamping.hu/

A Tisza-tó partján, Sarudon a szabadvízi stranddal egy területen helyezkedik el az Eurostrand és ifjúsági tábor egy nyugodt, fás, ligetes területen kialakítva, a pihenni vágyók számára. A strand területén lévő zöld- övezetben árnyas, ligetes réten tudunk szállást biztosítani igényesen felújított faházakban 4 ágyastól a 18 ágyasig. Kiváló lehetôség aktív pihenésre, akár családi nyaralásról, osztály- kirándulásról vagy kempinge- zésről van szó.

www.eurocamping.hu
Oldal leírása
strand.wyw.hu: Strand katalógus: Magyar és külföldi strandok. Fürdők, strandfürdők, megyék szerint. Gyógyfürdők, termálfürdők, kempingek, napozás, naturista fürdőhelyek.
Gyűjteményünkben 242 válogatott strand témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 242 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 72396