A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > Strandok - wyw.hu

Tartalom:

strand.wyw.hu

Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
http://www.cegleditermal.hu/

Aqua Centrum, gyógy- és strandfürdő, apartmanpark és kemping.

www.cegleditermal.hu
Celldömölk - Vulkán fürdő
Celldömölk - Vulkán fürdő
http://www.vulkanfurdo.hu/

2005 őszétől fogadja vendégeit Kemenesalja legnagyobb és legmodernebb termálfürdője, a Vulkán fürdő. Vas megye keleti részén - Győrtől 70 kilométerre - Celldömölkön, a festői szépségű Ság hegy lábánál egész évben színvonalas szolgáltatásokkal várjuk a pihenni, sportolni és felfrissülni vágyókat.

www.vulkanfurdo.hu
Csepeli Strandfürdő
Csepeli Strandfürdő
http://www.kulturinfo.hu/helyszin.gcw?id=6077

Csepeli Strandfürdő - 1213 Budapest, Hollandi út 14., Tel: 277-6576. Az 1930-as években a soroksári Duna-parton dunai strand működött. Később a Duna vízminőségének romlásával párhuzamosan mélyfúrásokat végeztek, ennek nyomán értékes összetételű ásványvíz tört fel. Erre alapozva 1961-ben épült fel a fürdő, amely a strand-gyerek és úszómedencék mellett termálmedencével is rendelkezik, igy festői környezetben lévő strand széles vendégkörrel rendelkezik. A strandmedence komfortfokozó élményberendezések mellett hárompályás csúszdával működik.

www.kulturinfo.hu
Cserkeszőlő - Termál lakópark
Cserkeszőlő - Termál lakópark
http://cserkelakopark.freeweb.hu/

Lakóparkunk lakásai Budapesttől 120 km-re a 44-es főút mellett Cserkeszőlőn a gyógyfürdő szomszédságában várják a kikapcsolódni vágyókat. A fűtést és a használati melegvizet is termál víz biztosítja a lakásokban! A 4,6 hektáron fekvő fürdő két részből tevődik össze. A gyógyfürdő részben 3 fedett s 3 nyitott gyógyvizes medence található, beépített nyak-, derékmasszírozókkal és pezsgőlevegő bevezetéssel. A strandfürdő részben élménymedence, hullámmedence, ponyvacsúszda, úszómedence, gyermek- és tanmedence biztosítja a vendégek szórakozását...

cserkelakopark.freeweb.hu
Csillaghegyi Strand
Csillaghegyi Strand
http://www.termalfurdo.net/index.php?p=egy_furdo&fid=25

Csillaghegyi Strand - 1038 Budapest, Pusztakúti út 3. A Csillaghegyi Strandfürdő a főváros legrégebbi strandja. Az 1800-as évek második felétől már működött és 2000-ben nyerte el mai formáját. Sátortető alatt télen is üzemel. A strandfürdő a hegyoldalban lépcsőzetesen épült első szintjén az úszó- és strandmedence, feljebb a gyermekpancsoló és a napozóterület helyezkedik el.

www.termalfurdo.net
Csisztafürdő
Csisztafürdő
http://www.termalfurdo.net/index.php?alm=2&fid=45&p=egy_furdo

8695 Buzsák, Csisztapuszta. - Csisztafürdő - Termálfürdő. A Somogy megyei Buzsák Balatonfenyvestől 15 km-re délre található. A Buzsák melletti Csisztapuszta családias hangulatú fürdőjét 42 °C-os, ásványi anyagokban gazdag, hidrokarbonátos, kénes, gyógyhatású termálvize miatt sokan kedvelik. A hévíz nagy mennyiségű szénsavat is tartalmaz. Kedvező összetétele alkalmassá teszi mozgásszervi és reumatikus betegségek, nőgyógyászati, bél és gyomorpanaszok kezelésére. A csisztai termálvizet nemrégiben gyógyvízzé nyilvánították!

www.termalfurdo.net
Csokonyavisonta Fürdő
Csokonyavisonta Fürdő
http://www.csokonyavisontafurdo.hu/

Csokonyavisonta a varázslatos hangulatú Belső-Somogy települése, Kaposvártól 60 kilométerre, a 68-as út mellett. A termálfürdő kiválóan alkalmas a mozgásszervi- és elfajulásos gerincbántalmak gyógyításában, az idült nőgyógyászati és gyulladásos betegségek orvoslásában. A fürdő területén 8 különböző hőfokú és funkciójú medence található: 2 zárt és 2 nyitott termál medence, 2 nyitott gyermek medence, egy nyitott uszoda, és egy célmedence az óriáscsúszda számára. Az élménymedencében víz alatti vízsugármasszázs, pezsgőfürdő, és vízgomba teszi érdekesebbé a fürdőzést.

www.csokonyavisontafurdo.hu
Oldal leírása
strand.wyw.hu: Strand katalógus: Magyar és külföldi strandok. Fürdők, strandfürdők, megyék szerint. Gyógyfürdők, termálfürdők, kempingek, napozás, naturista fürdőhelyek.
Gyűjteményünkben 242 válogatott strand témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 242 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 72396