Gyógyfürdők, élményfürdők és strandok Zala megyében > Strandok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Gyógyfürdők, élményfürdők és strandok Zala megyében > 8 weboldal. Kategória leírása: A legjobb strandok, élményfürdők és gyógyfürdők Zala megyében. Összegyűjtöttük a legnépszerűbb Zala megyei fürdőzőhelyeket.
Szponzorált linkek
Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő
http://www.kehidatermal.hu/

Kehidakustány egy bájos település Keszthelytől, Balatontól csupán 18 km-re, a Zala völgyében. A család fürdője 2.600 m2 vízfelülettel, 13 medencével, több mint 2.000 ingyenesen használható nyugággyal, ingyenes parkolási lehetőséggel várja kedves vendégeit. A Kehida Termál Hotel****, Hertelendy Ház****, Élményfalu*** változatos szobatípusokat kínál wellness hétvégék, családi üdülés, gyógykúrák idejére.

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő
Spa Hévíz - Tófürdő
http://www.spaheviz.hu/index.php?base=tofurdo&type=heviz

A több ezer éves tőzegfenekű gyógytavat egy 38 m mélyen fekvő forrásbarlang több, ásványi anyagokban gazdag, hideg és a meleg vizű forrásai táplálják. A Hévízgyógyfürdő Kht. vagyonkezelésében áll a Hévízi Gyógytó, melyet nemzeti kincsként tartunk számon.

Spa Hévíz - Tófürdő
Zalakaros - A természet csodája - Fürdő, szállás, ingatlan
http://zalakaros.info.hu

Pihenje ki fáradalmait Zalakaroson! A városban megtalálható a pihenés és a regenerálódás minden feltétele. A pihenni vágyókat szemet gyönyörködtető tájak, üdítő levegő, kirándulási-sportolási lehetőségek, látnivalók, gyógyító csend és vendégszerető emberek várják. Weboldalunkon kedvére válogathat Zalakaros szállásai, fürdői és programjai között.

Zalakaros - A természet csodája - Fürdő, szállás, ingatlan
Zalakaros - Fürdő
http://www.zalakaros.info/

A közel 800 éves települést valójában a 35 éve feltárt termálvíz tette nemzetközileg ismertté. A szénhidrogén kutatófúrás során lelt 96C-os termálvíz nátriumkloridos és hidrogénkarbonátos hévíz, amely a jodid és bromidion tartalma miatt a jódos-brómos, szulfid-ion tartalma miatt a kénes gyógyvizek csoportjába sorolható. A fedettfürdő egész évi nyitvatartása mellett a termálstrand szezonálisan üzemel, ahol a medencék nagy kiterjedésű szépen gondozott park övezi.

Zalakaros - Fürdő
Vonyarcvashegy - Lidó Strand
http://vonyarcvashegy.hu/strand

A víz szerelmesei a környék egyik legnépszerűbb strandját találják itt, mely homokos partszakaszával, gyermekmedencéjével, játékaival, árnyékos homokozóival a gyermekek és felnőttek körében egyaránt közkedvelt. A fürdőzés mellett számtalan színvonalas szolgáltatás biztosítja a gondtalan pihenést, többek között szörfiskola, vízisípálya, strandröplabda és strandkézilabda pálya, vízibicikli, minigolf, csónakázás, vitorlázás, játszótér, horgászás, büfék, étterem.

Vonyarcvashegy - Lidó Strand
Zalaszentgrót - Szent Gróth Termálfürdő
http://szentgrotfurdo.hu/

Szent Gróth Termálfürdő. A Szent Gróth Termálfürdő a Zala völgyében, a "Termálvölgy"-ben, a folyó partján lévõ 33 hektáros ligeterdőben, szőlődombok lábánál, ipari üzemektől, nagy forgalmú utaktól távol, a természet ölében a várostól északra fekszik. A fürdő 2001-ben nyitotta meg kapuit a vendégek előtt, 2003-ban készült el a négy medencét magába foglaló egész évben üzemelő fedett épület, pihenési, felüdülési és szórakozási lehetőséget nyújtva minden korosztály számára.

Zalaszentgrót - Szent Gróth Termálfürdő
Bázakerettyei Termálfürdő
http://www.bazakerettye.hu/index.php?pg=termalfurdo

A bázakerettyei termálfürdő szezonális nyitvatartással várja kedves vendégeit. A termálfürdő két melegvizes élménymedencével, pezsgőfürdővel illetve egy hidegvizes medencével rendelkezik. A termálfürdő befogadóképessége: 2000 fő. A strand területén található több vendéglátóipari egység, illetve egy programiroda, ahol nyugágy illetve napernyő is bérelhető.

Bázakerettyei Termálfürdő
Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő Hotel**** Élményfalu ***
http://www.termalfurdo.net/index.php?p=egy_szolgaltato&fid=147

Anya, apa, az apróságok és a nagyszülők – a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdőben a család minden tagja megtalálja a kedvére valót.

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő Hotel**** Élményfalu ***
Hirdetések
Oldal leírása
strand.wyw.hu: Strand katalógus: Magyar és külföldi strandok. Fürdők, strandfürdők, megyék szerint. Gyógyfürdők, termálfürdők, kempingek, napozás, naturista fürdőhelyek.
Gyűjteményünkben 243 válogatott strand témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 243 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 73087