Veszprém megyei strandok, élményfürdők és gyógyfürdők > Strandok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Veszprém megyei strandok, élményfürdők és gyógyfürdők > 5 weboldal. Kategória leírása: Strandok, gyógyfürdők és élményfürdők Veszprém megyében. Összegyűjtöttük a legnépszerűbb fürdőhelyek honlapjait Veszprém megyében.
Szponzorált linkek
Pápai Gyógy- és Termálfürdő - Várkertfürdő
http://www.varkertfurdo.hu/

A fürdő a Külső-Várkertben helyezkedik el, a Petőfi Sándor Gimnázium és a Városi Sportcsarnok stílusát követve szervesen illeszkedik a megújuló városképbe. Célunk egy modern, a kor elvárásaihoz igazodó, a helyi, belföldi és külföldi vendégeink igényeit egyaránt kielégítő fürdőkomplexum megvalósítása volt. A lehetőségek célszerű kihasználását magasan képzett szakemberek biztosítják a kor igényeihez alkalmazkodó korszerű berendezések segítségével. A fürdő és az uszoda biztosítják városunk oktatási intézményeiben tanuló diákok számára a mindennapos testedzést. az úszásoktatást is.

Pápai Gyógy- és Termálfürdő - Várkertfürdő
Révfülöp - Császtai strand
http://www.revfulop.hu/magyar/balaton-csasztai-strand-revfulop.php

A Császtai strand Révfülöp nyugati részén helyezkedik el, a 71-es főközlekedési út, vasút, kerékpár út mellett. A fürdő jó megközelítési lehetőséggel, kiépített parkolóval rendelkezik. Az idelátogatókat egy új fogadóépület, szolgáltató egységekkel várja, a strand területén vízi csúszda, strandröplabda pálya, játszótér, vízisportszer kölcsönző található.

Révfülöp - Császtai strand
Révfülöp - Szigeti strandfürdő
http://www.revfulop.hu/magyar/balaton-szigeti-strand-revfulop.php

A Szigeti strand a település központjában, a vasútállomástól kb. 400 méterre, a labdarugó pálya melletti ápolt zöldterületen helyezkedik el. A strandfürdőt a múlt század elején a Fürdőegyesület építtette ki.

Révfülöp - Szigeti strandfürdő
Tapolca - Termálstrand
http://www.thermaltours.hu/furdo_ok.php?furd_azon=151&hir_azon=151

Szép környezetben, egy kellemes hangulatú városban, természeti kincsekben gazdag vidéken üdülhetnek, akik Tapolcára látogatnak fürdőzni. A tapolcai Strandfürdő területén jelenleg három medence várja a vendégeket. A gyógyulni vágyók pedig ellátogathatnak a barlang mellett épült kórházbarlangba is. A kórházbarlang 1925 óta működik. Légzőszervi, légúti, allergiás és asztmás betegek gyógyítására, hörghurut és tüdőtágulás kezelésére specializálódott.

Tapolca - Termálstrand
Balatonfüred - Állami Szívkórház fürdője
http://www.thermaltours.hu/furdo_ok.php?furd_azon=11&hir_azon=11

Az Állami Szívkórház fürdőjében korszerű fizikoterápiás felszerelések, úszómedence és tornaterem várja a vendégeket. Az itteni gyógyvíz radioaktív földes savanyúvíz, magas szabadszénsav-tartalommal, jelentős kalcium-, lítium-, vas-hidrokarbonát- és glaubersó-tartalommal rendelkezik. A fürdőkúra mellett különféle gyógyszolgáltatások is igénybe vehetőek, mint a különféle masszázsok, fürdők, inhalálás stb.

Balatonfüred - Állami Szívkórház fürdője
Hirdetések
Oldal leírása
strand.wyw.hu: Strand katalógus: Magyar és külföldi strandok. Fürdők, strandfürdők, megyék szerint. Gyógyfürdők, termálfürdők, kempingek, napozás, naturista fürdőhelyek.
Gyűjteményünkben 243 válogatott strand témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 243 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 73090