Vas megyei strandok, gyógyfürdők és élményfürdők > Strandok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Vas megyei strandok, gyógyfürdők és élményfürdők > 10 weboldal. Kategória leírása: Strandok, élményfürdők és gyógyfürdők Vas megyében. Népszerű Vas megyei fürdőzőhelyek weboldalainak gyűjteménye.
Szponzorált linkek
Van már kedvenc szállodája? – Danubius Health Spa Resort Bük ****
http://www.danubiushotels.hu/buk

Ahol nagyvárosi lüktetéstől távol megpihenhet és kikapcsolódhat… Élményfürdő, fedett uszoda és termálfürdő, kerti uszoda, tágas pihenőpark, sport all inclusive, wellness és szépségkezelések...

Van már kedvenc szállodája? – Danubius Health Spa Resort Bük ****
Ahol átölel a természet – Danubius Health Spa Resort Sárvár ****
http://www.danubiushotels.hu/sarvar

Nyugodt pihenés évszázados famatuzsálemek hűs árnya alatt Sárváron… Élményfürdő, fedett és kerti termálfürdő, szauna világ, fitness stúdió, csoportos mozgásprogramok...

Ahol átölel a természet – Danubius Health Spa Resort Sárvár ****
Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő
http://www.sarvarfurdo.hu/index.php

Az Európai Királyi Fürdők Szövetsége 2004-ben Sárvárt is tagjai közé választotta. Kristálytiszta víz, nagy, világos pihenőterek, exkluzív szauna-világ (fürdőruha nélküli terület), gyógy- és wellness szolgáltatások széles skálája várja a vendégeket a sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A kiváló minőségű gyógyvízzel telt medencék mellett élménymedence és bébi pancsoló is gondoskodik a szórakozásról a család minden tagja számára. A gyermekeket (3 éves kortól) ingyenesen használható játszóház várja szakképzett óvónénivel.

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő
Szentgotthárd - St. Gotthard Spa & Wellness
http://www.thermalpark.hu/index.php

Az egész évben működő animációs termálpark komplex szolgáltatást, tökéletes kikapcsolódást és regenerálódást nyújt az ideérkező családok számára. A fürdő egyedülálló mediterrán hangulatát a pálmafák, egzotikus növények és a velük szoros összhangban kialakított természetes kőburkolatok biztosítják. Az élményfürdő üvegkupolája alatt a januári télben is mediterrán tavasz van! A fürdő a valódi spa, wellness- és gyógyfürdők minden igényt kielégítő luxus szolgáltatásait és magas színvonalú élő animációt biztosít kedves vendégei számára.

Szentgotthárd - St. Gotthard Spa & Wellness
Vasvári Szentkút Fürdő
http://www.vasvar.hu/index.php?ugras=statikus&statoldal=916&nyelv=0

Vasvári Szentkút Fürdő - Információk, nyitvatartás, képek.

Vasvári Szentkút Fürdő
Celldömölk - Vulkán fürdő
http://www.vulkanfurdo.hu/

2005 őszétől fogadja vendégeit Kemenesalja legnagyobb és legmodernebb termálfürdője, a Vulkán fürdő. Vas megye keleti részén - Győrtől 70 kilométerre - Celldömölkön, a festői szépségű Ság hegy lábánál egész évben színvonalas szolgáltatásokkal várjuk a pihenni, sportolni és felfrissülni vágyókat.

Celldömölk - Vulkán fürdő
Vadása - Camping
http://www.vadasacamping.hu/

A kempingben büfé üzemel, a nyugodt nyaraláshoz minden szükséges kiszolgáló egység megtalálható a Vadása-tónál. A közeli tó (150m) fürdési, strandolási és horgászási lehetőséget kínál az ideérkezőknek.

Vadása - Camping
Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő
http://www.thermaltours.hu/furdo_ok.php?furd_azon=148&hir_azon=148

Egy hangulatos városban, számtalan érdekes programlehetőség mellett fürdőzhetnek azok a vendégek, akik Szombathelyre látogatnak fürdőzni. Az itteni gyógyfürdő a fedett városi uszoda területén üzemel, idény jelleggel. Az egy termálvizes medencéből, ám nagy zöldterületből álló strand vize kálcium-magnézium-hidrogén-karbonátos és szulfátos hévíz. a fürdőzésen túl különféle gyógyászati- és wellness szolgáltatások is igénybe vehetőek, mint a szauna, szolárium, masszázs. A nyári szezonban a strand területén csúszdák is üzemelnek. Akik pedig nem csak fürdőzni, de csónakázni, a vízparton pihenni is szeretnek, fürdőzés után ellátogathatnak a Tófürdő körül kialakított kis üdülőövezetbe a város nyugati részén, a Bartók Béla körút mellett, az egykori téglagyári gödrök helyén.

Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő
Borgátai Gyógyfürdő
http://www.thermaltours.hu/furdo_ok.php?furd_azon=3&hir_azon=3

Nyugodt környezetben, régi bortermelő vidéken tölthetik szabadidejüket azok, a fürdőzők, akik a Borgátai Fürdőt választják, a Kissomlyó-hegy lábánál. A fürdő gyógyvizére a 60-as években bukkantak szénhidrogén kutatás során. A fürdő vize 753 méteres mélységből tör a felszínre, hőfoka 47ºC fok. A termálvíz káliumot, nátriumot, kalciumot, magnéziumot és hidrogénkarbonátot tartalmaz, ennél fogva alkalmas különféle mozgásszervi, illetve reumatikus megbetegedések kezelésére. Jelenleg egy úszásra is alkalmas medence, és három termálmedence várja az idelátogató vendégeket. A fürdő környezetében több kellemes szállás és étkezési lehetőség is rendelkezésre áll.

Borgátai Gyógyfürdő
Szombathelyi Tófürdő
http://www.thermaltours.hu/furdo_ok.php?furd_azon=147&hir_azon=147

Szombathely legszebb, zöldövezeti részén, a csónakázótó és a kemping közvetlen szomszédságában található a szabadtéri fürdő. A megújult Tófürdő május elejétől várja a víz és a napfény szerelmeseit. A megújult Tófürdő 5,4 hektáros területén négy medence várja a vendégeket. A medencék mellett a fiatalok számára négy óriáscsúszda biztosít élményteli szórakozási lehetőséget. A vendégeket egy kulturált, korszerű 300 adagos étterem is várja, melynek hatalmas teraszáról kellemes rálátás nyílik a szökőkutas látványtóra.

Szombathelyi Tófürdő
Hirdetések
Oldal leírása
strand.wyw.hu: Strand katalógus: Magyar és külföldi strandok. Fürdők, strandfürdők, megyék szerint. Gyógyfürdők, termálfürdők, kempingek, napozás, naturista fürdőhelyek.
Gyűjteményünkben 243 válogatott strand témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 243 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 73090