Strandok, élményfürdők és gyógyfürdők Komárom-Esztergom megyében > Strandok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Strandok, élményfürdők és gyógyfürdők Komárom-Esztergom megyében > 6 weboldal. Kategória leírása: Komárom-Esztergom megyei élményfürdők, strandok és gyógyfürdők weboldalainak listája. Összegyűjtöttük a legjobb strandokat és fürdőhelyeket Komárom-Esztergom megyében.
Szponzorált linkek
Aquasziget - Esztergom
http://www.aquasziget.hu/

Az Aquasziget Esztergom Magyarország egyik legújabb és legmodernebb fürdőkomplexuma. Egyedülálló fürdőélményben lehet része annak, aki ellátogat Esztergomba, a Finta József Ybl- és Kossuth díjas építész által tervezett fürdőbe. Élményfürdő, törökfürdő, wellness, szépség és egészség központ.

Aquasziget - Esztergom
Tata - Fényes fürdő és szabadidőközpont
http://www.fenyesfurdo.hu/

Varázslatos városban, színvonalas környezetben, programlehetőségek színes választéka mellett fürdőzhetnek azok a vendégek, akik Tatára látogatnak. A városközponttól mintegy három kilométerre található Fényes Fürdő kiváló fürdőzési lehetőség minden korosztály számára. Jelenlegi területe természetvédelmi terület. Szomszédságában található az ún. Feneketlen-tó és a valamikori természetes láprétek. A tatai források egy időre ugyan elapadtak, de az utóbbi időben újjáéledőben vannak. A varázslatos környezet, a színvonalas kiszolgálás, a szaunák, sportolási lehetőségek, étterem és kemping mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az idelátogató vendégek kikapcsolódása tökéletes legyen.

Tata - Fényes fürdő és szabadidőközpont
Komáromi Gyógyfürdő
http://www.komthermal.hu/

A Komáromi Gyógyfürdő egyidejűleg kínál kultúrált fürdőzési, szabadidő eltöltési, egészség megőrzési és gyógyulási lehetőséget nyugdíjasoknak, középkorúaknak, fiataloknak és gyermekeknek egyaránt.A fürdő mellett apartmanház, motel és kemping várja kedves vendégeinket. Rendezvényekhez 40 fős konferencia- termet tudunk biztosítani.

Komáromi Gyógyfürdő
Gyógyfürdő - Komárom
http://www.termalfurdo.net/index.php?p=egy_furdo&fid=116&alm=2

2900 Komárom, Táncsics M.u. 34-36. Gyógyfürdő, uszoda termálfürdő. A komáromi gyógyvíznek épp 50 éves múltja van. Komáromban ugyanis az 1965-ben fúrt kút 62 Celsius fokos vizét már 1967-ben gyógyvízzé nyilvánították, és a városban lévő hideg vizes strandra vezették. Az azóta eltelt 50 évben persze sokat fejlődött a fürdő. A mai gyógyfürdő egyidejűleg kínál kultúrált fürdőzési, szabadidő eltöltési, egészség megőrzési és gyógyulási lehetőséget nyugdíjasoknak, középkorúaknak, fiataloknak és gyermekeknek egyaránt.

Gyógyfürdő - Komárom
Esztergom - Szent István Városi Fürdő
http://www.thermaltours.hu/furdo_ok.php?furd_azon=40&hir_azon=40

Az esztergomi fürdőéletnek már a török korból is vannak gyökerei. A mai Strandfürdő kialakítása a 20-as évek elején történt. A fürdő a város belterületén található,így összeköthető számos kulturális programmal, egy szép városi sétával is. A történelmi környezet fényét a fürdő területén platánfák emelik. A zöld környezet, a város sajátos, múltat idéző hangulat, szakrális emelkedettsége mind hozzájárul egy nyugodt, fenséges pihenéshez. Az esztergomi víz természetes szubtermális, enyhén gyógyhatású termálvíz.

Esztergom - Szent István Városi Fürdő
Komáromi apartmanhotel és gyógyfürdő
http://www.hetvezerapartman.hu

A Hét Vezér apartmanhotel családias környezettel, kényelmes, csendes, háromcsillagos hotelszolgáltatásokkal várja kikapcsolódni vágyó vendégeit. A hotel a Brigetio Gyógyfürdőhöz közvetlen bejárattal kapcsolódik, így kényelmesen elérhetőek a termál és úszómedencék, és a fürdő egyéb szolgáltatásai.

Komáromi apartmanhotel és gyógyfürdő
Hirdetések
Oldal leírása
strand.wyw.hu: Strand katalógus: Magyar és külföldi strandok. Fürdők, strandfürdők, megyék szerint. Gyógyfürdők, termálfürdők, kempingek, napozás, naturista fürdőhelyek.
Gyűjteményünkben 243 válogatott strand témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 243 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 73090