Strandok, élményfürdők és gyógyfürdők Heves megyében > Strandok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Strandok, élményfürdők és gyógyfürdők Heves megyében > 5 weboldal. Kategória leírása: Heves megyei strandok, gyógyfürdők és élményfürdők honlapjainak gyűjteménye. Összegyűjtöttük a legjobb Heves megyei fürdőzőhelyeket.
Szponzorált linkek
Eurostrand Camping és ifjúsági tábor - Sarud
http://www.eurocamping.hu/

A Tisza-tó partján, Sarudon a szabadvízi stranddal egy területen helyezkedik el az Eurostrand és ifjúsági tábor egy nyugodt, fás, ligetes területen kialakítva, a pihenni vágyók számára. A strand területén lévő zöld- övezetben árnyas, ligetes réten tudunk szállást biztosítani igényesen felújított faházakban 4 ágyastól a 18 ágyasig. Kiváló lehetôség aktív pihenésre, akár családi nyaralásról, osztály- kirándulásról vagy kempinge- zésről van szó.

Eurostrand Camping és ifjúsági tábor - Sarud
Poroszló - Tisza-tó kemping
http://www.tiszatokemping.hu/

A Tisza-tó kemping a Tisza-tó kapujában, Poroszlón található. A csodálatos szépségû természetvédelmi terület partján, ligetes parkban fekvõ kemping várja az aktív pihenésre vágyókat. Lakókocsival vagy sátorral árnyas fák alá lehet letáborozni. A kemping területén faház (szerû) guruló bungalowk is várják a nyugodt pihenésre vágyókat. A kempingtõl 30 méterre található a kikötõ, ahonnan kenuval, motorcsónakkal indulhatnak kedves vendégeink a vadregényes tó, és a csendes horgászhelyek felfedezésére. Az 50 méterre lévõ szabad strand a gyermekek öröme, finoman simogató, sekély vizével.

Poroszló - Tisza-tó kemping
Egri Törökfürdő
http://www.thermaltours.hu/furdo_ok.php?furd_azon=36&hir_azon=36

Egy egészen sajátos hangulatú, a török időket és a barokk városok hangulatát egyszerre megidéző városba látogathat el az, aki az Egri Törökfürdőt választja Egerben. A egri Török Fürdőt még a törökök maguk építették a Hódoltság ideje alatt, 1610 és 1617 között. A rekonstrukció a mai napig őrzi a török fürdőkultusz és építészet hagyományait, emlékét. Itt jelenleg balneoterápiás központ működik, szakemberek, orvosok felügyelet mellett. A Török Fürdő gyógyvize enyhén radonos gyógyvíz, mely összetételénél fogva mozgásszervi betegségek minden válfaja (izületi kopások, izületi gyulladások, a gerinc degeneratív betegsége) szempontjából igen jó gyógyhatású.

Egri Törökfürdő
Gyöngyös - Strandfürdő (Aloisiafürdő)
http://www.thermaltours.hu/furdo_ok.php?furd_azon=47&hir_azon=47

Vadregényes tájak szomszédságában tölthet kellemes napokat, aki Gyöngyösre látogat. Az itteni víz alkáli-hidrogén-karbonátos gyógyvíz, mely metakovasavat is tartalmaz. Összetételénél fogva jótékony hatással bír bizonyos bőrbetegségek, gyomorpanaszok esetében, reumatikus és idegrendszeri megbetegedések esetén. A parkosított környezetben nyugodt fürdőzés vár minden idelátogató vendéget.

Gyöngyös - Strandfürdő (Aloisiafürdő)
Hatvan - Termálvizes Strandfürdő
http://www.thermaltours.hu/furdo_ok.php?furd_azon=54&hir_azon=54

A strand 1974-ben nyílt meg a fürdő közönség számára. Ma a fürdő területén négy medence található. A parkosított területen valódi kikapcsolódás vár minden idelátogató vendéget. A medencék építésekor minden korosztályra gondoltak, így nem csak gyógymedencék, hanem gyermek és úszómedence is épült.

Hatvan - Termálvizes Strandfürdő
Hirdetések
Oldal leírása
strand.wyw.hu: Strand katalógus: Magyar és külföldi strandok. Fürdők, strandfürdők, megyék szerint. Gyógyfürdők, termálfürdők, kempingek, napozás, naturista fürdőhelyek.
Gyűjteményünkben 243 válogatott strand témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 243 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 73087