Strandok, élményfürdők és gyógyfürdők Hajdú-Bihar megyében > Strandok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Strandok, élményfürdők és gyógyfürdők Hajdú-Bihar megyében > 4 weboldal. Kategória leírása: Hajdú-Bihar megye élményfürdői, strandjai, és gyógyfürdői egy helyen! Összegyűjtöttük a legnépszerűbb strandokat, élményfürdőket és gyógyfürdőket Hajdú-Bihar megyében.
Szponzorált linkek
Aquaticum Debrecen
http://www.aquaticum.hu/

Aquaticum Mediterrán élményfürdő, termálfürdő, Nagyerdei gyógyászat, strandfürdő. 4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.

Aquaticum Debrecen
Hungarospa Hajdúszoboszló
http://www.hajduszoboszlogyogyfurdo.hu/

Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő és Egészségturisztikai Zrt. Szolgáltatások: Gyógyfürdő, strand, Aquapark, uszoda, kemping, sportcentrum.

Hungarospa Hajdúszoboszló
Árpád Uszoda - Hajdúszoboszló
http://www.hajduszoboszlo.info.hu/uszoda.php

Az egész nap nyitvatartó fedett uszoda a kemping szomszédságában magasodik. Az 1992-ben felavatott létesítmény párját ritkítja Kelet-Magyarországon. Az Árpád Uszoda a nemzetközi szabványoknak megfelel, versenyek, rendezésére kiválóan alkalmas. Feszített víztükrű, 50 méteres, 8 pályás medencéjének vize 25-27 C°-os, minősége a közegészségügyi előírásoknak megfelelő. Ruhatár, kölcsönző, az öltözőkben 600 szek-rény várja az úszni vágyókat. Két kondicionálótermében testépítésre alkalmas eszközök, gépek, szolárium, az előcsarnokban étterem található.

Árpád Uszoda - Hajdúszoboszló
Hajdúszoboszló - Strandfürdő
http://www.hajduszoboszlo.info.hu/strand.php

A hajdúszoboszlói gyógyfürdő nemcsak a gyógyulni vágyókat vonzza. A nyári főszezonban a strandturizmus hódít. A 30 hektáros parkban elterülő strand május 1-től szeptember 30-ig tart nyitva. Nyaranta százezrek nyernek felüdülést 13 medencéjében, köztük a hullám, pezsgő, gyerek és élménymedencékben. A Széchenyi terv jóvoltából 2002-ben teljesen megújult a strand infrastruktúrája, az Európai Uniós követelményeknek megfelelő új, vízforgató-szűrő rendszerben üzemelő medencék épültek. Az igazi szenzáció azonban az úgynevezett mediterrán tengerpart.

Hajdúszoboszló - Strandfürdő
Hirdetések
Oldal leírása
strand.wyw.hu: Strand katalógus: Magyar és külföldi strandok. Fürdők, strandfürdők, megyék szerint. Gyógyfürdők, termálfürdők, kempingek, napozás, naturista fürdőhelyek.
Gyűjteményünkben 243 válogatott strand témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 243 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 73090