Strandok, élményfürdők és gyógyfürdők Csongrád megyében > Strandok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Strandok, élményfürdők és gyógyfürdők Csongrád megyében > 5 weboldal. Kategória leírása: Csongrád megyei élményfürdők, strandok és gyógyfürdők. Népszerű fürdőhelyek Csongrád megyében.
Szponzorált linkek
Makói Hagymatikum Fürdő
http://hagymatikum.hu/hu/

A Makói Hagymatikum Fürdő hivatalos weboldala. Cím: 6900 Makó, Makovecz tér 6. A makói Hagymatikum Fürdő húsz percre található Szegedtől, alig két órányi autóútra Budapesttől. A nevében és megjelenésében is megújult gyógyfürdő a termálvíz és a marosi gyógyiszap erejével ad enyhet a gyógyulni vágyóknak, egyedülállóan szép wellness részlegével pedig a kikapcsolódás élményét nyújtja a családoknak és a baráti társaságoknak.

Makói Hagymatikum Fürdő
Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő
http://www.erzsebetfurdo.morahalom.hu/

Az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő egyre szélesebbre tárja kapuit. A fürdő széleskörű gyógy- és wellness szolgáltatásaival, fedett és szabadtéri élménymedencéivel (2007. februárjától összesen 12 medencével), 10.000 m2-es parkosított zöldfelületével közel 1,5 hektáros területen helyezkedik el, mely nem csupán a gyógyulni, hanem a kikapcsolódni, pihenni, valamint a sportolni vágyok igényeit is maximálisan kielégíti.

Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő
Ásotthalmi Fürdő
http://www.termalfurdo.net/index.php?p=egy_furdo&fid=58

6823 Ásotthalom, Honvéd u. 2. - Termálmedence, gyermekmedence.

Ásotthalmi Fürdő
Körös - torok
http://www.koros-torok.hu/

Körös - torok: Strand, hotel, ifjúsági szálló, szórakozási lehetőségek.

Körös - torok
Szentesi Termál Gyógyfürdő és Nappali Kórház
http://www.termalfurdo.net/index.php?p=egy_furdo&fid=118

Szentes vidéke Magyarország legnagyobb Európa legsűrűbb geotermikus mezője, a város területén összesen 32 termálkút üzemel. Szentes egyetlen gyógyvízzé minősített hévízkútja, a Kórház I. biztosítja a termál- ill. gyógyvizet. Ez a kút a város első, 1957-ben fúrt kútja, 1735 méter mély, vízének hőfoka 71oC. A Termál Gyógyfürdő a törökfürdőkre emlékeztet, Dávid Károly - a budapesti Népstadion tervezője - tervei alapján 1962-ben épült.

Szentesi Termál Gyógyfürdő és Nappali Kórház
Hirdetések
Oldal leírása
strand.wyw.hu: Strand katalógus: Magyar és külföldi strandok. Fürdők, strandfürdők, megyék szerint. Gyógyfürdők, termálfürdők, kempingek, napozás, naturista fürdőhelyek.
Gyűjteményünkben 243 válogatott strand témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 243 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 72890