Strandok, élményfürdők és gyógyfürdők Borsod-Abaúj-Zemplén megyében > Strandok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Strandok, élményfürdők és gyógyfürdők Borsod-Abaúj-Zemplén megyében > 10 weboldal. Kategória leírása: Borsod-Abaúj-Zemplén megye strandjai, élményfürdői és gyógyfürdői. Összegyűjtöttük a legnépszerűbb strandokat, fürdőket Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.
Szponzorált linkek
Tiszaújváros - Termálfürdő
http://www.termal.tujvaros.hu/

A Tiszaújváros-Termálfürdő Kft. 1997.október 1-én kezdte meg tevékenységét. Az 1999-ben megkezdődött Kemping építés. Strandfürdő, termálfürdő, Hotel, kemping.

Tiszaújváros - Termálfürdő
Tisza-tó turisztikai portál
http://www.tisza-to.hu/

Hírek, turizmus, szálláshelyek, sport, strand, kikapcsolódás, nyaralás.

Tisza-tó turisztikai portál
Sárospatak - Végardó Strandfürdő
http://www.sarospatak.net/furdo/

Kellemes, programokban gazdag napokat tölthetnek Sárospatakon azok a fürdőzők, akik az itteni gyógyfürdőt választják. Az itteni víz kálcium-magnézium, nátrium-szulfát, hidrogén-karbonát tartalmú termálvíz, mely összetételénél fogva gyógyulást kínál az izületi és érrendszeri megbetegedésben szenvedőknek. Nőgyógyászati panaszok enyhítésére is alkalmas, sőt ivókúraként is alkalmazható. A fürdő jelenlegi területén az aktív pihenés híveit úszómedence, a gyógyulni vágyókat és az egészségmegőrzés céljából fürdőző vendégeket termálmedence, míg a kisebbeket gyermekmedence és tanmedence várja.

Sárospatak - Végardó Strandfürdő
Mezőkövesd - Zsóry Fürdő
http://www.zsory-furdo.hu/

Zsóry Gyógy- és Strandfürdő hivatalos honlapja - Mezőkövesd.

Mezőkövesd - Zsóry Fürdő
Miskolc-Tapolcai Barlangfürdő
http://www.mek.iif.hu/porta/szint/termesz/foldtud/barlangf/html/index.htm

A Barlangfürdő Északkelet-Magyarország gyönyörű, turisztikai látnivalókban is gazdag környezetében, Miskolc város üdülőterületén, Miskolc-Tapolcán található. A régió turisztikai gazdagságát az Európában egyedülálló Barlangfürdőn kívül olyan nevek jelzik, mint Hajdúszoboszló, Mezőkövesd (gyógyfürdők), Aggtelek (barlang), Tokaj és Eger (bor) Hortobágy (puszta), Mátra, Bükk, Zemplén (hegyek, erdők, vadászat) stb.

Miskolc-Tapolcai Barlangfürdő
Zsóry Zsibongó Gyermeküdülő
http://www.zsory.hu/

Zsóry Zsibongó Gyermeküdülő és Ifjúsági Tábor - Mezőkövesd.

Zsóry Zsibongó Gyermeküdülő
Kazincbarcikai Városi Strandfürdő és Szabadidőközpont
http://www.thermaltours.hu/furdo_ok.php?furd_azon=75&hir_azon=75

A kazincbarcikai fürdő medencéit minden korosztály számára alkalmas medencékkel építették ki, van gyermekmedence, élménymedence és úszómedence, csúszdák, dögönyözők és pezsgőfürdő is. Az aktív pihenés kedvelői számára sportpályákat építettek – teniszpálya, biliárdterem -, a wellness életforma követőit szauna, szolárium várja. A fürdő területén mindezek mellett bár és étterem is található.

Kazincbarcikai Városi Strandfürdő és Szabadidőközpont
Miskolc - Diósgyőri Strandfürdő
http://www.thermaltours.hu/furdo_ok.php?furd_azon=102&hir_azon=102

Történelmi környezetben, a Diósgyőri vár szomszédságában fürdőzhetnek azok a vendégek, akik a Diósgyőri Várfürdőt választják. A természetes környezetben fekvő fürdő jelenlegi területén két nyitott medence várja a látogatókat. A fürdőzés mellett a vendégek az eredeti finn szaunákat is igénybe vehetik.

Miskolc - Diósgyőri Strandfürdő
Ózd - Városi Strandfürdő
http://www.thermaltours.hu/furdo_ok.php?furd_azon=127&hir_azon=127

Elsősorban az aktív pihenés hívei számára lehet érdekes, ha ellátogatnak Ózdra, ahol a strandon két medence, míg a sportuszodában egy fedett medence várja a látogatókat. A környéken e mellett számos kirándulási és kerékpártúra lehetőség várja a sportos életmód szerelmeseit. A másik fürdőzési lehetőséget a Gyári Uszoda kínálja. A Törzsgyárban lévő uszoda épülete 1905-ben épült Szvoboda Gyula tervei alapján, eklektikus, neobarokk stílusban. Ez volt Magyarország első vidéki fedett uszodája.

Ózd - Városi Strandfürdő
Kiadó panziók leltára
http://www.szallaskiado.hu/apartman-strandfurdo-bogacs/

Magyarországon található szállások keresője. Legyen az apartman, hotel, vendégház, stb.

Kiadó panziók leltára
Hirdetések
Oldal leírása
strand.wyw.hu: Strand katalógus: Magyar és külföldi strandok. Fürdők, strandfürdők, megyék szerint. Gyógyfürdők, termálfürdők, kempingek, napozás, naturista fürdőhelyek.
Gyűjteményünkben 243 válogatott strand témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 243 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 73090