Strandok, élményfürdők és gyógyfürdők Baranya megyében > Strandok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Strandok, élményfürdők és gyógyfürdők Baranya megyében > 5 weboldal. Kategória leírása: Baranya megyei strandok, fürdőhelyek, gyógyfürdők és élményfürdők listája. A legnépszerűbb strandok Baranya megyében.
Szponzorált linkek
Harkányi Gyógyfürdő
http://www.harkanyfurdo.hu/

A Harkányi Gyógy-és Strandfürdő közel 200 éves múltra tekinthet vissza. 1823 óta vannak írásos emlékeink a Harkányi gyógyvíz jótéteményeiről. Az alkáli hidrogénkarbonátos kénes gyógyvíz összetételét tekintve európában egyedülálló. Harkányfürdőt kitűnő természeti adottságainak, a víz gyógyhatásának és pompás környezetének köszönhetően, hosszú ideje csak a "Reumások Mekkája"-ként emlegetik. 1824-ben a Batthyány-család kezdte meg a fürdő kiépítését, amely ma már közel egymillió vendéget fogad évente.

Harkányi Gyógyfürdő
Sikonda Wellness Hotel és Termálfürdő
http://www.sikondafurdo.hu/

Sikonda melegvizű forrását 1927-ben fedezték fel. A lélegzetelállító környezetben fekvő - saját forrásból táplálkozó - szabadtéri, termálvizű élményfürdő és napozókert a regeneráló nyugalom szigete. Kültéri élménymedencénket 2008 nyár elejétől vehetik igénybe vendégeink...

Sikonda Wellness Hotel és Termálfürdő
Pécs - Hullámfürdő
http://www.hullamfurdo.hu/

Az 1935-ben alapított Pécsi Hullámfürdő a baranyai megyeszékhely szívében, a városon átvezető 6-os főút mentén helyezkedik el. A fürdő nevét a strandunkon felszerelt hullámoztató révén kapta, amely 130 cm-es hullámokkal idézi fel a tenger hangulatát minden órában. A Pécsi Hullámfürdőhöz tartozik Dél-Dunántúl legkorszerűbb versenyuszodája, az Abay Nemes Oszkár sportuszoda.

Pécs - Hullámfürdő
Magyarhertelendi Termálfürdő
http://www.termalfurdo.net/index.php?p=egy_furdo&fid=43

Magyarhertelendi Termálfürdő - 7394 Magyarhertelend, Kültelek (termálfürdő, uszoda)

Magyarhertelendi Termálfürdő
Szigetvári Termálfürdő
http://www.termalfurdo.net/index.php?p=egy_furdo&fid=33

7900 Szigetvár, Olay Lajos u.6. A gyógyfürdő hét medencével, számos gyógyszolgáltatással és színvonalas vendéglátó szolgáltatásokkal várja vendégeit. Gyógyfürdő, termálfürdő, strandfürdő, élményfürdő.

Szigetvári Termálfürdő
Hirdetések
Oldal leírása
strand.wyw.hu: Strand katalógus: Magyar és külföldi strandok. Fürdők, strandfürdők, megyék szerint. Gyógyfürdők, termálfürdők, kempingek, napozás, naturista fürdőhelyek.
Gyűjteményünkben 243 válogatott strand témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 243 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 73702