Strandok, élményfürdők és gyógyfürdők Bács-Kiskun megyében > Strandok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Strandok, élményfürdők és gyógyfürdők Bács-Kiskun megyében > 6 weboldal. Kategória leírása: Bács-Kiskun megye strandjai, fürdői és gyógyfürdői. A legjobb strandok és fürdőhelyek Bács-Kiskun megyében.
Szponzorált linkek
Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark
http://www.csuszdapark.hu/

Termálmedence, csúszdapark, élménymedence, gyermekmedence, városi események, programok, képgaléria, szállás, étkezés.

Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark
Dávodi Gyógy- és Strandfürdő
http://www.davodfurdo.hu/

6524 Dávod-Püspökpuszta. Fürdő: szolgáltatások, térkép, árak, képek, nyitvatartás. Kemping, kirándulóhelyek, látnivalók...

Dávodi Gyógy- és Strandfürdő
Jonathermál Élmény- és Gyógyfürdő
http://www.belfoldiszallasok.hu/index.php?inc=alap&id=140&ln=hu

Kiskunmajsa - Jonathermál Élmény- és Gyógyfürdő. A kezdeti szabadtéri medencék mellett a későbbiekben kapott helyet impozáns faszerkezetű csarnokunk, melyben egy 36, és egy 38 C-os gyógymedence, valamint egy 25 méteres feszített víztükrű úszómedence, szauna, hidegvizes mártózómedence, és szolárium található. A szabadban egész évben igénybe vehető gyógymedence várja a pihenni és gyógyulni vágyókat.

Jonathermál Élmény- és Gyógyfürdő
Tisza-parti Termálfürdő
http://www.termalfurdo.net/index.php?p=egy_furdo&fid=106

A Tiszához közel található strand felújított medencékkel, kibővített szolgáltatásokkal várja a fürdővendégeket. A nátrium-hidrogénkarbonátos hévíz, amely jelentős metakovasavat és fluoridot tartalmaz, 1344 m mélyről 52 fokon feltörő gyógyvíz, számos panasz enyhítésére megfelelő. Elsősorban reumatikus, izületi, mozgásszervi megbetegedésekre, műtétek utáni rehabilitációkra, nőgyógyászati problémák gyógyítására alkalmas. A fürdő télen és nyáron is várja a vendégeket. Télen a szintén felújított fedett uszoda, nyáron gyógy- és élményfürdő várja a látogatókat.

Tisza-parti Termálfürdő
Kiskőrös város Thermál és Stranfürdő, Kemping
http://www.kiskunviz.hu/korosi-furdo/bemutatkozo

A thermál- és strandfürdő és a vele szerves egységet képező kemping a város belterületén, zöld övezetes-parkos környezetben helyezkedik el. A strand befogadó képessége napi viszonylatban 1600 fő. A kemping 2 hektár területen helyezkedik el, egyszerre 50 lakókocsi kényelmes elhelyezését biztosítja. 500-1000 méteren belül élelmiszer üzlet, szupermárket, étterem található és különféle szolgáltatások vehetők igénybe (fodrász, masszázs, orvos). Területén 2 db. szabadtéri hidegvizes, 2 db. (iker elrendezésű, pezsgőfürdős) thermálvizes (felülről fedett, oldalról nyitott) medence található. A fürdő területén sportolási lehetőséget kínál a strandfoci-, a strandröplabda- és a teniszpálya.

Kiskőrös város Thermál és Stranfürdő, Kemping
Kiskunfélegyháza - Városi strand és uszoda
http://felegyhazistrand.hu/

A fürdő családias hangulatú, füvesített, örökzöld és lombhullató fákkal teli környezetben, mintegy 25.000 m2 területen négy kültéri és három beltéri medencével várja vendégeit. Az ide látogatók jólétéről a vendéglátás, salakos teniszpálya, strandröplabda-pálya és éjszakai fürdőzési lehetőség gondoskodik egész évben.

Kiskunfélegyháza - Városi strand és uszoda
Hirdetések
Oldal leírása
strand.wyw.hu: Strand katalógus: Magyar és külföldi strandok. Fürdők, strandfürdők, megyék szerint. Gyógyfürdők, termálfürdők, kempingek, napozás, naturista fürdőhelyek.
Gyűjteményünkben 243 válogatott strand témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 243 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 73090